"CINE NU ESTE ONLINE, NU EXISTA !"

Cu siguranta ati auzit deja aceasta afirmatie iar noi sustinem ca este aproape adevarata.
Cu siguranta aveti o afacere de succes, iar daca nu suntet inca online, acum aveti posibilitatea sa va extindeti portofoliul dvs. de clienti si servicii .

"AVEM DEJA O PAGINA DE INTERNET !"

Inseamna ca sunteti constient de importanta unei imagini cat mai clare a ofertei dvs. Trebuie sa va asigurati insa ca o puteti gestiona efficient, in timp real, usor, fara costuri suplimentare nejustificate. Este IMPORTANT sa folositi un sistem unic si sa va asigurati ca toti angajatii Dvs. vor lucra pe un sistem unitar, având desigur acces strict la modulele de care au nevoie.

CE ESTE WEBMIN ?

WEBMIN este un program de gestiune complex, conceput in scopul de a administra miscarile de marfa , vanzarile , incasarile, clientii in timp real "online". Este pregatit special pentru activitatea de LIVRARI SI ACHIZITII INTRACOMUNITARE, DISTRIBUTIE prin agenti si hipermarketuri, MAGAZINE RETAIL, VANZARE ONLINE (pe mai multe site-uri simultan ).
    Folosirea "WEBMIN" creste viteza de procesare si reactie a angajatilor, reduce costurile de operare, sporind astfel productivitatea.

WEBMIN

va ofera urmatoarele avantaje: Organizeaza procesele si activitatile de afaceri punand la dispozitie informatii rapide, concrete si concise. Nu necesita instalarea programului pe calculatoarele dvs – aplicatia este instalata pe serverele performante ale firmei Webmin accesarea lui realizandu-se de oriunde, la orice ora, de pe orice calculator conectat la reteaua de internet cu un browser de internet ( Internet explorer ).
Ofera o interfata de utilizare moderna care va creste productivitatea prin scutirea timpului de lucru aferent operarii. Prin "WEBMIN" administrati inclusiv site-ul dvs de vanzari online fara un efort suplimentar de timp, personal calificat, costuri - fiind legat la baza de date comuna cu depozitul sau / si magazinul dvs. Va sprijina in luarea deciziilor manageriale pe baze unor informatii inteligente oferite in timp real.